Falsk ryktesspridning är förtal också när den drabbar Profeten!

Allmänt / Permalink / 0
-"HORA"! Så skrek mannen till mig när jag försökte lugna hans psykbryt inför mig och min lilla dotter för flera år sen. Jag som alltid älskat och älskar alla slags människor och träffat på psykopater visste vad jag hade framför mig. En mentalt störd person som såg och ser varje fri kvinna som ett hot.
 
"Förtal kan vara illasinnat och lögnaktigt tal om någon, utan vederbörandes vetskap och vanligen i syfte att direkt skada. Förtal är ett brott."
 
 
-"Lugna ned dig" försökte jag systerligt säga till honom men det örat lyssnade han förstås inte på. Och sen drog han en märklig harang av ohörbara ord om "droger" och att jag (som inte ens vet hur hasch luktar) minsann varit på ett "uteställe och knarkat" slutcitat. Skulle jag skratta eller gråta? Just där och då behöll jag lugnet. Vi kan inte ha den här slags människor ute på våra gator.
 
Illviliga och illasinnade störda personer som aldrig lärt sig demokratins spelregler. Enough!
 
Och att det finns "friska" människor som fjäskar för den här slags personer är skandal. Stockholmssyndrom. Shame on you! Hade vi haft mer ryggrad i landet skulle saker sett bättre ut. Arma poliskår som måste ta itu med en massa elände dygnet runt.
 
Är det några som bör demonstrera den 1:a maj är det väl poliser?! De jobbar häcken av sig för på tok för lite lön. Idioti på riktigt är att förtrycka sina medmänniskor med avsikt att utplåna dess existens. Jag bryr mig föga om hur "tuff" din barndom såg ut om du tar den som intäkt och ursäkt för att ge dig på andra punkt.
 
 
 
Tillbaka till mannen som hotade,
 
dårskap av den kalibern som mannen låg inne med är farlig! För mannen som skrek till mig och min lilla flicka berättade också att han gått omkring där vi bodde och spridit falsk ryktesspridning om min person. -"Såklart han hade" tänkte jag. Och de som hakat på? Same, same but different. 
 
Det är kvinnorna bakom männen ofta som sprider hat och illvilja. De skickar ut sina män likt Isebel gjorde i uppdrag att tysta ned den "goda kvinnan." Ofta har sådana kvinnor döttrar eller sjuka systrar på sin sida. Men de faller nu...
 
Att vara kristen i Sverige är lika svårt som för en politiker att erkänna sina misstag. Skämt å sido. Förtalet från socialistiskt håll står mig upp i halsen.
 
"Skvallerkärringar" tycks komma i alla kulörer men har det gemensamt att de inte vill leva i ljus och sanning. Häxkraften vill komma åt Profeten och "häxorna" runt omkring oss har inte direkt bidragit till godhet och nåd i Sverige.
 
Isebels ande som jag skrivit om förut är likt "mormors häftiga humör", ett biologiskt, andligt och själsligt arvsanlag som går från en generation till en annan. Jisebel och hennes döttrar hade som uppdrag att stena och tysta ned Profeterna. 
 
Och hur gick det för kvinnan som genom sin kung lyckats kontrollera så mycket och många? Hon kastades ut från ett fönster och dog. 
 
Vi behöver rannsaka egna led och göra upp med trolldom och magi för att kunna komma tillrätta med hot och fiendskap utifrån. Mindfulness? Well..
Till top