"Israels kallelse som präster" Livets Ord Joakim Lundqvist & min sanning om Livets Ord, manifestation mot antisemitism i Malmö och föraktet.

Allmänt / Permalink / 3
 
"Namnet Antikrist har genom tiderna varit synonymt med ondska, men sanningen är att när han till sist uppenbaras, kommer människor inte att känna igen honom för vad han är. Han kommer inte att framstå som något motbjudande; tvärtom kommer han att vara någon som är duktig och ambitiös i att lösa världens problem. Han kommer främja det som redan håller på att bli realitet; att världen kan bli ett paradis skapat av människorna själva, utan Gud. Världen kommer att tro att med Antikrist vid rodret kan mänskligheten uträtta vad som helst.

“Det öppnade sin mun för att häda Gud, för att häda hans namn och hans tabernakel, dem som bor i himlen.” (Upp 13:6)

När allt det här sker kommer Satan äntligen att ha det som han alltid har önskat sig. Han kommer att ses som Guds jämlike. Han kommer att ha kontroll över en värld som inte har behov för Gud.

Men det finns de som inte har avvisat, och fortfarande inte avvisar, Kristi evangelium; de som är intresserade av att bli färdiga med synden som finns i dem själva för att kunna bli förenade med Gud. Dessa blir inte lurade och synd är fortfarande i allra högsta grad synd för dem (Rom 7:13). De kommer att få se Antikrist avslöjad; se vem han verkligen är, för att de har varit klarvakna inför varje ande som tål synd.

När detta händer kan de förvänta sig att Kristus kommer tillbaka för att hämta sin brud hem till sig. När de har blivit uppryckta och får ta emot sin belöning för sin trofasthet, kommer Antikrist att få fria tyglar (2 Tess 2:6-7). Detta kommer att bli en förskräcklig tid på jorden. Antikrists sanna, onda, natur blir då avslöjad. När det sen har blivit så illa som det kan bli, när behovet är som störst, kommer Kristus tillbaka igen tillsammans med sin brud".

https://aktivkristendom.se/vad-sager-bibeln-om-antikrist

 
 

2 Timotheosbrevet 3
4 "förrädiska, besinningslösa, förblindade av högmod; de skola älska vällust mer än Gud, 5 de skola hava ett sken av gudsfruktan, men skola icke vilja veta av dess kraft. Vänd dig bort ifrån sådana. 6 Ty till dem höra de män som innästla sig i husen och fånga svaga kvinnor, som äro tyngda av synder och drivas av allahanda begärelser".

 
Livets Ord har länge fjäskat för Israel parallellt med att de gjorde många människor oerhört illa. Ledaren Ulf Ekman bodde t o m i Israel under några år och övergav "fåren" för att göra business med folk som kunde stödja hans sekt. Och sen konverterade han till katolicism. Jag har arbetat gratis i sekten och både såg och hörde hur de skriftlärda förtryckte människorna. Man har alltid lagt sig i politiken och Ebba Busch, Mikael Oscarsson båda KD samt moderaternas Elisabeth Svantesson har gått bibelskolan på Livets Ord som inte främjade den kristuslika tron ett dugg. Och på youtube har man begränsat min räckvidd så jag berättar min och Guds sanning om vad en Kristuslik person ser ut och verkar.
 
Livets Ord är ett religiöst företag med noga utvalda predikanter. Jag har berättat för människor om hur illa de religösa ledarna behandlade medlemmarna utan någon empati. Vidare blev jag attackerad av några judar i Stockholm när jag tog initiativ till manifestation mot antisemitsm. "-Du är inte judinna och jag sköter alla kontakter med Israel" sade en kvinna som jag tvingades gå via om jag skulle genomföra någon demonstration mot Illmar Reepalu och antisemitism som förekom i Malmö. Vidare fick jag utstå hot och hat från andra judar som krävde att undertecknad skulle "få bort Reepalu". Den enda juden som dök upp i Malmö var Judah och honom gillde jag verkligen. Han var och är jude i sitt hjärta och bar inget hat mot oss kristna alls. 
 
 
 
Madeleine - Profeten ✍
 
 
Swish 0700460941 - Jag granskar makten, delar med mig av kunskaper och erfarenheter. Jobbar ständigt med att avslöja oegentligheter. Stötta gärna mitt dagliga arbete. Tack på förhand och Gud Välsigne Dig! 🙏
 
#1 - - Roger Nilsson:

Jag växte upp i Dalarna och på 70 talet var jag medlem i Filadelfia, jag anser att den tiden förstörde mitt liv själsligen med all skrämsel om helvetet, synden och straffet. Vi fick se på filmer tex. som en tjuv om natten, allt var nästan syndigt och det pratades om de orena och vi. Söndagsskolan förkunnades med bla kollekt, en bössa formad med en svart gosse som nickade när man lade i slantar till honom. Det pratades om hedna folket i fjärran länder och hur missionärer förkunnade Guds ord för dem. Det skulle ges tionde till kyrkan och vid kollekten berättade pastorn med sprucken röst en historia som fick folk att få ändå mera dåligt samvete för att vi hade det så bra(hade verkligen alla det)?

Svar: Tack Roger för den berättelsen. Nej många hade det inte bra menar jag. Och nyss avslutade jag en slags predikan om pastorsdyrkan i Sverige. En "pastor" ska vara herde och betjäna folket mest av alla. Han eller hon ska uppmuntra och visa uppskattning. Men det är tvärtom. Är du med i något sammanhang idag? Har du ens orkat tro? Mvh Madeleine
evamariamadeleine

#2 - - Roger Nilsson:

Jag har tappat min tro och anser att denna hjärntvätt som pågick påverkar mitt liv än idag, genom rädslan för att tänka fel och göra fel, att bli straffad helt enkelt.

Svar: Så tragiskt och de som har gjort detta får ta konsekvenserna. Tog mig också flera år att bli "normal". Vill/orkar du berätta lite om det du tvingades genomlida? Vill gärna veta.Kram
Madeleine
evamariamadeleine

#3 - - Roger Nilsson:

Att ha levt med psykisk ohälsa och haft andligheten som följeslagare det var inte min grej, att tro på andar, vara på seanser och träffa spågummor blev mitt liv efter Filadelfia. Att som jag leva med ocd(Tvångssyndrom) 0ch Tourettessyndrom, ja ni förstår själva! Att be till Gud 14 gånger varje dag och be så att allt blir rätt( Så att Gud inte missförstår mej) Att nämna 8 gånger innan jag som barn lämnade hemmet för att leka, Var det någon som sa någonting? Detta helvete levde jag med under min uppväxt och tro inte att jag fick uppsöka någon teraupeft! För Jesus var ju den störste Läkaren! Och vilken skam att en Jesu lärjunge ropade ????ord och hade konstiga läten för sej och tittade upp i taket 4 gånger innan han kunde gå över kökströskeln utan att ha tänkt på något som kunde orsaka död och skada och så måste det ju naturligtvis kännas rätt att gå över den förbaskade tröskeln(hör ni vad det låter idiotiskt). Att för drygt två år sedan få dessa diagnoser kändes som en befrielse men att ha levt ett helt liv med dessa har varit ett rent HELVETE. Tyvärr så blev alkoholen min räddning ( den tog bort allt mitt tvång)och mitt fall( att nästan mista alla mina nära och kära ).Men allt tvång har tack och lov lindrats med åren och jag har kvar mitt jobb sedan 30 år tillbaks, ett jobb där jag själv får hjälpa människor genom svåra passager i deras liv. Att jag har ett jobb som detta förundras många av som växte upp runt mej, men tro mej! Det går att klara av det mesta!

Svar: Jag kan bara beklaga det lidandet du tvingats utstå. Arma själ! Så många människor tyvärr som försökt hjärntvätta själar och de får ta konsekvenserna. Förstår att alkoholen blev ett "andningshål" för dig. Och ändå som du skriver så tog nästan den skiten livet ur dig också. Att du orkat behålla ditt jobb talar för karaktär och du har ändå tack och lov INTE kuvats. Att man missbrukar tron och Jesus på det perverterade sättet gör mig vred! Jag har också fått en del av den falska skopan. Tack för att du skrev om detta. Och tvång är raka motsatsen till det vi behöver. Skönt att du blivit stärk trots allt. Och du har säkert förstått att jag har kvar min tro, men aldrig någonsin att jag tänker låta människor äga och styra mig heller mer. Kram på sig!
evamariamadeleine

Till top