Reine Berglund Huddingepolisen ryter till som alltid mot meningsmotståndare!

Allmänt / Permalink / 0
 
Polisen Huddinge
 
1 dag · 

TREVLIG HELG - HAPPY PRIDE!

Pride är med anledning av covid-19 en digital festival i år - på sociala medier från 31 juli till 2 augusti med livesända seminarier, uppträdanden och mycket annat.

Som jag nämnt flera gånger tidigare så har Sverige nått längre än många andra, men fortfarande leder gamla normer, elaka ord, hat och våld till att en del människor inte vågar leva sina liv som de önskar. Många utsätts med andra ord fortfarande för våld och jävelskap enbart på grund av vem de älskar, hur de ser ut, pratar eller klär sig.

Ni som har behovet att ge er på medmänniskor, vare sig det är fysiskt, verbalt eller genom elaka och vidriga kommentarer på nätet, är för mig bara patetiska och sorgliga figurer. Ska man beteckna något som onormalt och motbjudande så det det just ert beteende.

Vi kan inte annat än att hoppas på mindre trångsynthet, okunnighet, rädsla och hat - mer respekt, förståelse, omtanke och kärlek. Vi vill poängtera att Polisens uppdrag är att värna demokratin, allas lika värde och likhet inför lagen. Vi är en polis för alla.

Slutligen så vet jag att det finns många barska hårdingar bakom tangentbordet som gillar det här med nolltolerans. Därför kommer vi i denna tråd idka nolltolerans. Bara kärlek och glädje - allt annat kommer att döljas. Så härligt!

DELA GÄRNA!

Läs mer: https://polisen.se/aktuel…/nyheter/…/juli/en-polis-for-alla/

Inspektör Reine Berglund

 

NÄR DU FÅR OVÄNTAT BESÖK!

Under kvällen samverkade vi med Säkerhetspolisen i samband med att Sveriges statsminister knackade på hos potentiella väljare i centrala Huddinge.

Jobbet som polis är alltid varierande och det var roligt att se minerna hos några av de som fick ett högst oväntat besök en vanlig torsdag. Ett avslutande handslag från statsministern och ett "ni gör ett väldigt bra jobb" värmde i den lätt kyliga kvällen.

Oavsett utgången av nästa års val så hoppas vi poliser på stora förändringar i positiv riktning - och att vårt arbete värderas i linje med de utmaningar vi dagligen hanterar.

Inspektör Reine Berglund

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/varbynatverket-kopplat-till-fyra-skjutningar

 "Vårbynätverket har varit inblandat i ett stort antal skjutningar och våldsdåd tidigare, något som inte sällan drabbar vanliga Vårbybor.

 – Det är det som känns mest förjävligt. Man försöker ta kål på varandra på offentliga platser och det har varit skjutning och mord utanför fritidsgården. Sen hade vi handgranaten som sannolikt var menad mot oss poliser, säger Reine Berglund".

 

Till top