Kära bröder se upp för "regeringen" i edra hem!

Allmänt / Permalink / 0
 
 
Jag är ju kvinna själv och vet rätt väl hur mitt härliga kön fungerar, höhö.
 
I 31 år har jag vandrat fram bland tvenne kön och sett våra styrkor och svagheter. Kvinnor som inte lärt sig att stå upp för sig själva kan mycket väl använda män som sköldar. De styr hemmen och kontrollerar sina partners på de mest bisarra sätt. Vidare har ni kära bröder också kvinnliga PSYKOPATER att ta hänsyn till. Eller hur? Och häxkraften i Sverige förvred huvudet på mången bröder. En snygg kvinnlig "modell" fick flera medbröder att ge upp sina rådande.
 
Man ville ha kuttersmycken eller begåvade tjejer vid sin sida men förmådde inte se vad hjärtat var fullt utav. Skills och utsida blev viktigare än ett ödmjukt sinnelag. Det är inte välsignat att låta partnern styra och ställa. Den du fruktar ÄGER dig kära broder!
 
Och priset för att slippa vara ensam i många fall? För dyrt om man frågar mig. Jag älskar mina medsystrar och bröder. Därför har jag lärt mig att skilja agnarna från vetet och nog har jag fått plocka ut bjälken ur mitt eget öga först innan jag nu frimodigt och oförfärat törs vidröra andras flisor. 
 
Min kärlek till mina bröder sitter djupt i hjärtat. Här är jag med en av de. Han ett drygt halvår och jag elva. Denna broder fyller by the way 44 år den 1/3 🙏
Till top