Tillhör Isabel Pereira nazisterna? Hon är ju öppet antisemit! Fyrans omdöme ska ifrågasättas.

 
 
TV 4 har återigen bevisat sitt bristande omdöme genom att dels starta upp en död relik vid namn "Big Brother" och dessutom ta in antisemtiter i huset. Det där med att checka upp människor innan de går in i skiten verkar inte vara fyrans grej alls. Hur många kriminella, rasister och hatiska personer vill kanalen ha? Många om man ska döma av utbudet. Lägg ned hela skiten föreslår jag. Vi behöver ingen tevekanal med Marxistiskt förtecken. Det tar aldrig slut. Sportjournalisten som misshandlade sin gravida sambo grovt jobbar kvar och häxan (enligt hennes egen utsago) dyker med jämna mellanrum upp hos den omdömeslösa Malou.
 
"Sportjournalisten och TV4-profilen Max Grinndal, 1971-05-06, på TV4-Sporten dömd i hovrätten för misshandel av sin dåvarande flickvän J K, till villkorlig dom och 50 timmars samhällstjänst."
 
Man har visserligen försökt sopa igen alla spår som finns kring den grymma misshandeln men vi hittar i alla fall. Tv 4 förstås igen. Vilka annars?
 
http://natverkmotpk.blogspot.com/2008/12/tv4-profilen-max-grinndal-tv4-sporten.html
 
Finns ett och annat att säga om de flesta som jobbar på fyran. Och nu var det alltså helt öppen antisemitism man serverade. Hade jag intervjuat tjejen i tio minuter hade jag fått fram den uppgiften. Men så har jag både hjärna, hjärta; kritiskt tänkande och en stor dos andlig vishet från Gud.
 

Kommentera här: