7 år exakt före USA:s 45:e president Donald John Trump blev vald (2009) skrev jag på facebook att han en dag skulle bli just det. Ann Linde svarade Björn Söder att regeringen inte tänker godkänna Jerusalem som Israels huvudstad!

Allmänt / Permalink / 0
 
 
 
 
"USA erkände i december 2017 Jerusalem som Israels huvudstad och det amerikanska utrikesdepartementet fick direktiv att börja flytta den amerikanska ambassaden från det finansiella centret Tel Aviv till huvudstaden Jerusalem."
 
 
"Sverige erkänner Palestina och ökar biståndet" kunde vi läsa i Oktober 2014 dvs bara dagar efter Riksdagsvalet. Margot Wallström och Stefan Löfven var i täten för detta beslut. Någon folkomröstning gjordes aldrig. Och USA:s president Donald Trump erkände Jerusalem som Israels huvudstad samma år som han tillträdde presidentposten.
 
Det pågår helt klart en subjektiv bedömning hos de olika länderna inför det som sker i Israel. Socialdemokraterna har alltid varit på arabernas sida i denna minst sagt känsliga konflikt och USA är mer judevänliga. Hur påverkad är mediabevakningen av det som sker? Vi vet att det märks av i Sverige när konflikterna blossar upp nere i Israel. Och både antisemitism och muslimofobi som jag hellre väljer att kalla det är förstås oerhört bekymmersamt minst sagt.
 
 
 
 
 
Sverigedemokraternas Björn Söder lade motion i Riksdagen 2019 om att Sverige också skulle "erkänna Jerusalem som Israels huvudstad". Motionen heter 2019/20:228
 
Två yrkanden gjordes,
 
1. Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att formellt erkänna Jerusalem som Israels huvudstad och tillkännager detta för regeringen.
 
 
2. Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att flytta Sveriges ambassad i Israel till Jerusalem och tillkännager detta för regeringen.
 
 
Socialdemokraternas Ann Linde svarade Björn Söder igår den 23/7-2020 med följande motivering,
 
 
 
Svar på fråga 2019/20:1780 av Björn Söder (SD)

"Erkännande av Jerusalem som Israels huvudstad

"Björn Söder har frågat mig om jag avser verka för att Sveriges regering ska erkänna Jerusalem som Israels huvudstad och flytta ambassaden dit.

Jerusalem har givits en särskild rättslig och politisk status av FN. Ett betydande antal säkerhetsrådsresolutioner som bekräftar Jerusalems särställning har under åren antagits.

FN och EU, inklusive Sverige, verkar för en förhandlad tvåstatslösning utifrån 1967 års gränser där Israel och Palestina ska leva sida vid sida i fred och säkerhet, med Jerusalem som framtida huvudstad för båda.

Endast USA och Guatemala har ambassader i Jerusalem. Övriga världen, inklusive EU och Sverige, gör bedömningen att ett sådant steg inte gynnar en framförhandlad och långsiktig fred, och skulle strida mot folkrätten.

Jag och regeringen kommer även i fortsättningen att respektera den internationella konsensus som råder kring Jerusalem".

Stockholm den 23 juli 2020

/Ann Linde 

 
Profetens tjänst
 
En profet ser sånt som ska ske längre fram. I Amos 3:7 står det just att Gud inte gör någonting utan att först berätta/uppenbara det för sina tjänare och tjänarinnnor profeterna. Jag gick med i fb 2009 efter påtryckning av min äldsta dotter. Och Trump var affärsman med många kontakter. Jag har också sysslat en del med denna verksamhet och gillar att inspireras av alla möjliga och omöjliga framgångsrika kvinnor och män. Min kunskap om affärsmannen John Trump var minimal.
 
Så fick jag bara till mig ett oerhört klart budskap. Och då gäller det att varken lägga in mina personliga känslor, tankar etc. Så jag skrev helt sonika till businessmannen, att jag såg framför mig att han en dag skulle bli USA:s president. Och döm av min rätt stora förvåning ändå när han tillträdde som just en sådan i Januari 2017 fast valdes 2016 exakt 7 år efter att min profetia ställts. 
 
Och så här är det att vara Guds profet och ingen falsk som hittar på. När lilla Engla saknades för många år sen fick jag upp namnet Anders Eklund och såg exakt var hon tyvärr låg död. Vidare visar Gud mig ständigt händelser som ska ske. Igår träffade jag en gravid kvinna och sade bara spontant att hon "väntade en pojke"; vilket hon gjorde. 
 
Förra hösten sade jag till en väninna och hennes man att de denna sommaren skulle gå omkring med en barnvagn, vilket de gör 🙏
 
Jag kan inte själv styra mina andliga nådegåvor. Däremot måste jag leva som jag lär och vara noga med hur jag lever mitt andliga liv. 2018 på valdagen precis innan vallokalerna stängde satte jag ned några matkassar som jag handlat före röstningen. Och då såg jag Ulf Kristersson Moderaterna höja segerbukett i skyn. Jag skrev det på facebook när jag kom hem och sen blev ju valet som en enda lång utdragen cirkus.
 
Förmodligen skulle jag kanske inte sagt något för när vi profeter profeterar ut så försöker människor ibland trixa till saker och ändra på utfallet. Det går inte. Men man kan förhala saker och jag såg ju bara moderatledaren med segerbukett. Ibland kan det jag ser ligga flera år före. Dödsfall får jag också reda på innan de sker. Och en syn för tre år sen såg jag framför mig som gällde hovet.
 
Madeleine - Guds profet ✍
 
❤ Swish +46734141706 Jag granskar makten, delar med mig av kunskaper och erfarenheter. Jobbar ständigt med att avslöja oegentligheter. Stötta gärna mitt dagliga arbete, tack och Gud Välsigne Dig i Jesu Namn! 🙏
Till top