Alexander Bard föll för Iran och persiska filosofer så nu är han zoroastri(st) 🤔

Allmänt / Permalink / 0
"Kvinnliga präster och konvertering till zoroastrismen är frågor som är kontroversiella bland zoroastrier. Medan det iranska zoroastriska samfundet och parser utanför Indien är positiva till kvinnliga präster och konverteringar till zoroastrismen motsätter sig en majoritet av de parsiska prästerna i Indien dessa fenomen". Jag lyssnar på Alexander Bard och får en sån uppenbarelse från Gud. Mannen har aldrig fattat vad den äkta Jesus tron handlar om. Han vandrar likt "katten runt het gröt".
 
Hur kan en människa fatta så mycket men totalt missa det väsentligaste? Jag dömer inte ut honom utan inser att han också blivit bedragen. Världen kära läsare, världen. Bard vill ha allt utan att betala något. Och i en liten pojkes värld går det ihop. Allting kretsar kring det lilla barnet. Osökt kommer en textrad och sång upp i mitt inre. Nämligen den här.....
 
 
Mazda dyrkan 😁
 
Zoroastrism (även mazdaism efter namnet på guden Ahura Mazda), är en av världens äldsta monoteistiska (alternativt monolatriskareligioner. I Indien kallas religionen parsism eftersom anhängarna kom från Persien (fornpersiska: Pârsa). Zoroastrierna själva kallar sin religion för behdini ("den goda religionen") eller mazdayasna ("Mazda-dyrkan")".
 
Till top