Danske prins Joachim gav intervju i Frankrike några timmar innan blodproppen!

Allmänt / Permalink / 0
 
 
"En blodpropp i hjärnan mörknade plötsligt prins Joachims vistelse i Lot land. Efter denna cerebrala sjukdom transporterades den 51-åriga prinsen omedelbart till ett sjukhus i Toulouse för att genomgå en akutinsats utan vilken han förmodligen inte längre skulle vara i denna värld."
 
- Min första utlandsresa var till Lot. Min far föddes här. Jag kommer hit nästan varje år, särskilt på sommaren. Det är en egenskap som ligger mitt hjärta särskilt eftersom jag har haft fantastiska stunder med min familj och det har alltid varit med denna fantastiska utsikt, sa prinsen med entusiasm till media innan han drabbades av en stroke". 
 
Efter omständigheterna säger våra initierade källor runt danska hovet att prisen mår väl. "Drottningmodern, frun Mari och barnen samt exfrun Alexandra blev förstås oerhört chockade av det snabba sjukdomstillståndet".
 
 
 
Madeleine Moberg - ✍
 
❤ Swish +46734141706 Jag granskar makten, delar med mig av kunskaper och erfarenheter. Jobbar ständigt med att avslöja oegentligheter. Tack för alla bidrag och Gud Välsigne dig! 🙏
 
Till top