"Epstein lever vidare" genom dokumentationer som kommer att avslöja mer oegentligheter.

Allmänt / Permalink / 0
Jeffrey Epstein är visserligen fysiskt död men hans förehavanden medan han levde verkar leva vidare. Epstein var som alla vet en "framgångsrik" finansman som t o m umgicks indirekt med betydligt mer framgångsrika och maktfullkomliga män och kvinnor. Hans samröre med engelska kungahuset genom vänskapen med Andrew som med största sannolikhet även det mynnade ut i sexuella förehavanden med barn (flickor i 12-14 års åldern). När makten och härligheten blir tillgänglig 24-7 tjusas vissa av farten att bara rusa fram i tillvaron och kunna ta precis vad de vill. Små fnittriga, oskuldsfulla och samtidigt lite djärva flickor blir maktfullkomligas beten. Man lägger undan deras ålder av förtjusning och ser sig inte som pedofiler utan bara "magneter". Har du inte läst "Kejsarens nya kläder" så gör gärna det.
 
"I sagan syr två skräddare nya kläder till kejsaren. De säger att de använder ett magiskt tyg som gör att mindre begåvade personer inte kan se det. I själva verket använder de inget tyg alls, men eftersom ingen vill framstå som mindre begåvad låtsas alla om att de ser "kläderna", och kejsaren vandrar omkring naken. Ett litet barn utropar dock: "Han har ju inga kläder på sig!"
 

Kommunal avslöjades med att man köpt sprit, prostituerade och lägenheter på medlemmarnas pengar. Margot Wallström anklagades för lägenhetsköp men lyckades som maktfullkomlig komma undan. 

Bokens sensmoral används ofta för att symbolisera hur människor anpassar sig till gruppen, även när det är uppenbart för dem själva att gruppen har fel. Att liksom det lilla oskuldsfulla barnet i sagan utbrista Kejsaren är naken! innebär att påpeka något som alla kan se men som ingen vågat säga".

https://sv.wikipedia.org/wiki/Kejsarens_nya_kl%C3%A4der

Vidare uttalade sig nuvarande presidenten Donald Trump om Epsteins (bordellmamma) f.d flamma Ghislaine Maxwell som också hon nu är anklagad för rekrytering samt transporter av de unga flickorna. Han menar att de "bodde i närheten av varandra" och därför hälsat samt haft en ytlig "grannrelation", vilket jag inte alls köper för övrigt.
 
Vad händer om det skulle visa sig att USA:s sittande president haft något slags samröre med Jeffrey Epstein på ett "djupare plan"? 🤔
 
 
Ingen människa som levde när Bill Clinton ertappades med byxorna nere bokstavligt glömmer väl hans klandervärda lögn inför hela världen där han öppet förnekade allt samröre med Monica Lewinsky
 
 
"Ghislaine Maxwell anklagas för grooming och för att ha rekryterat och transporterat minderåriga flickor som Jeffrey Epstein utnyttjat sexuellt. Hon är också anklagad för sexuella övergrepp. Offren hittade hon i London, samt Florida, New York och New Mexico i USA. Ghislaine Maxwell greps förra torsdagen i sitt hem i New Hampshire efter en massiv polisjakt som pågått i nära ett år. Hon har tidigare nekat till brott". Expressen
 
 
 
Världshärskare har alltid utan undantag erbjudits "vin, kvinnor och sång". Att det också förekommit pedofili är inte heller det en förborgad hemlighet. När makten, avgudadyrkan tillika idolskapet läggs på en människa upphör han och hon att vara ödmjuk. Det är nämligen inte kompatibelt. Gud varnar gång efter annan i Bibeln om just framgångar som stiger människan över huvudet.
 
Gränserna suddas ut för moral, rättfärdighet och man anammar en avgudadyrkan där mamon får fritt tillträde in i maktens perverterade korridorer. Ingen man eller kvinna kan nämligen tjäna både gud och mamon. I Matteusevangeliet står det i kapitel 6 och verserna 23-24 "Men om ditt öga är fördärvat, då bliver hela din kropp höljd i mörker. Är det nu så, att ljuset, som du har i dig, är mörker, huru djupt bliver då icke mörkret! Ingen kan tjäna två herrar; ty antingen kommer han då att hata den ene och älska den andre, eller kommer han att hålla sig till den förre och förakta den senare. I kunnen icke tjäna både Gud och Mamon."
 
 
Ta bara vårt kära land Sverige där statsministrar och andra ministrar inom "arbetarrörelsen" roffat åt sig miljoner, småflickor och pojkar; herrgårdar, lägenheter; rolex klockor, utlandsvistelser och avgångsvederlag som gjort att de kan leva flott långt efter att de lämnat det politiska uppdraget.
 
Och (vi väljare) människor runt omkring har möjliggjort detta genom de politiska system som handlar om att förslava folket. Kyrkans män och politiker har alltid krattar varandras maneger. Och redan i år kommer fler "toppar" att dö av hjärtinfarkter och stroke. Läs Apostlagärningarna 5 om paret som stoppade undan pengar för egen del och gömde detta för de andra i församlingen man tillhörde. De dog bara knall fall 🙏
 
 Ghislaine Maxwell har rört sig bland högt uppsatta businessmän och kvinnor samt även haft kontakt med kungligheter och presidenter. Tror ni verkligen att Bill Clinton varit frun trogen sen skandalen med unga Monica? 🤣
 
 
De federala krafterna har ögon på henne då hon vet för mycket. Att Epstein "tog livet av sig" i fängelset får inte upprepas då det väcker tänkande hjärnors misstänksamhet. Och då rykten säger att Maxwell sparat mindre charmanta bilder på somliga in action och man inte vet exakt vilka eventuella filmer hon sitter på tar man det säkra för det osäkra.
 
 Donald & Melania Trump, Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell 
 
Just nu pågår förmodligen "förhandlingar" där Ghislaine frågas ut och man tänker förstås ta henne av daga när man fått eventuella bevis i sin ägo. Ljuger hon? Spelar hon ett oerhört högt spel? Har hon ens några filmer sparade från tiden som bordellmamma med Epstein eller är detta bara taktik från hennes sida för att slippa ruttna bort i ett fängelse? Det återstår att se. 
 
Hon verkar vara en förslagen kvinna och med tanke på hur det gick för Monica Lewinsky eller Marilyn Monroe (död skådespelerska som hade sexuella relationer med högt uppsatta män) vet hon nog hur man måste sitta inne med bevis för att klara livhanken när och om man avslöjas.
 
När Bill Clinton ertappades 1998 förstod maktens elitister att det krävdes man-sions dvs sexuella mötesplatser utan insyn. Presidentpalatset Vita Huset har sina hemligheter i väggarna men efter Lewinsky dragit ned byxorna på mansdominansen krävdes nya platser att förätta orgierna på.
 
 
Hugh Heffner mr Playboy hade också han en mansion där det kom män från världens olika hörn som "umgicks" med prostituerade välsvarvade kvinnor. Utåt var allting "fest" men under ytan...han dog 91 år gammal och tog en hel del hemligheter med sig i graven.
 
 

"det finns kungar och presidenter som delar upp vår jord
medan människorna tiger man har stulit deras ord
det finns ideologier vi ser dom rasa samman
politiker mot väggen som bara står och stammar".
Mauro Scocco
 
 
 
 
 
 
 

Madeleine - Guds profet

❤ Swish +46734141706 Jag granskar makten, delar med mig av kunskaper och erfarenheter. Jobbar ständigt med att avslöja oegentligheter. Stötta gärna mitt dagliga arbete, tack och Gud Välsigne Dig i Jesu Namn! 🙏

 

Till top