Ja fy tusan vad de lurar skiten av svenskar, kvinnor; politiker, invandrare och hela "universum" NamastĂ© ta mig tusan 😁

AllmÀnt / Permalink / 0
 Mannen pÄ bilden har inget med texten att göra. InsÀnd lÀsarbild
 
 
Â đŸ€Ł
 
Ja men sÄklart den trendiga avsomnade namasté "-jag-styrs-av-matriarkat-för-att-fÄ-ligga-mer och slippa ansvar mannen jobbar sÄ dÀr hÀrligt fritt. Dricker rödtjut mitt i veckan för att de vill och kan. Och de vill inte grÀla med "gudinnan" dÀr hemma. Blir liksom lugnast sÄ, att "göra som tanten" sÀger. Tant-ra-sex fÄr en helt ny innebörd. 
 
Göteborgs, vÀxjö; lund, linköpings, uppsala och b la stockholmsuniversiteten har fostrat sÄ hÀrliga lagom pretentiösa intellektuella karlar som i övre medelÄldern för lÀnge sen insett och greppat att "kvinnans frigörelse" vad en enda lÄng "happy ending".
 
Han leker "bluesbrothers" tills han inte lÀngre kan gÄ. Och gitarrsolon eller trumvirvlar fÄr honom i extas. I hans vÀrld (johnny rocker) Àr han alltid "rockstjÀrna" och bli inte förvÄnad om du hittar en gura i nÄgot hörn Àven om han aldrig tagit en enda gitarrlektion. Och han kan sin "hotel california" utantill om du sÄ vÀcker honom mitt i natten. 
 
 
De hÀr snubbarna fÄr ligga mycket mer Àn nÄgonsin under proggrörelsen och dessutom kan de anvÀnda "mindfulness" för att fÄ omkull en vÀlsvarvad förvirrad kvinna i namastésjal med yogahÀng (byxor utan gren) runt 25.
 
Att mÀnnen har tjocka magar, illgula tÀnder och ser ut som nÄgot katten slÀpat in motvilligt hör liksom inte hit. Nu Àr det inte "ytan" som rÀknas lÀngre för de alltsÄ. Ju fulare desto bÀttre. Och de hÀr karlarna kan snacka. Oh my gosh. En man jag mötte för ett tag sen hade sin hÀxa med i slÀptÄg och han rÄkade be henne om ett glas vatten utan att "tÀnka sig för". "- SÄ sexistiskt av mig" urskuldade han sig och hon hann inte ens "öga" karln med nÄgon "spirituell" förbannelse innan han (hen) förstÄtt sitt "misstag". 
 
 
Musikern "Mats" som Magnus Uggla sjöng om har fĂ„tt ny renĂ€ssans. Han plinkar pĂ„ en gura eller slĂ„r taktfast pĂ„ "trummilumman" och Ă€r i hamn 😎
 
Den hĂ€r mannen vet att spela sina kort kĂ€ra medsystrar. Han lĂ€ser Madeline Albrights "fascism" och kan lyssna i timmar pĂ„ vad "gudinnan" yrar om (han Ă€r avdomnad av grĂ€s). Vidare ser han dig syster! Tror vi det. Han har inget val om han vill ligga "legitimt". VĂ„ldtĂ€kt Ă€r inte hans grej men jĂ€drar i min lĂ„da vad han kan snacka för att "komma till". 🙈
 
68 rörelsen ringde och ville ha tillbaka sina pipor men guess what? De hÀr mÀnnen lever kvar i hippievÄgen och för den vidare till sina söner. "Weed is tha thing yah know".
 
 
 "Batiksnubbar" spelar i band och lÀser Kafka. Har varit runt i hela vÀrlden och klÀttrat i berg, besökt pyramider och rökt pÄ i alla slags yogastÀllningar över hela asien, usa och delar av mellanöstern samt afrika of course. De mixar politik och kultur likt tonÄringar som botaniserar bland förÀldrarnas barskÄp inför första fyllan. De klarar inte av att nÄgon sÀger emot de förutom "gudinnorna" förstÄs. Dessa kvinnor fÄr alltid sin vilja fram genom manipulation som snubbarna Ànnu inte greppat. MÄnga av de Àr söner till frÄnvararande kravlösa "pÀron".
 
 
Frun, sambon/sÀrbon stÀller inga orimliga krav. Det ska vara "kravlöst" och "kravmÀrkt" pÄ samma gÄng.
 
Han har lÀst "pyskÄlogi" och vet att rÀtt knÀppa pÄ mÀnniskors olika strÀngar. Mindfulness Àr hans livselexir. Och han tror definitivt inte pÄ gud utan Àr en sjÀlv. SÄ behÀndigt. "-Vart han sig i vÀrlden vÀnder stÄr hans gudomliga lycka i hans egna hÀnder".
 
Inte sÀllan kan han ocksÄ vara journalist pÄ en medioker blaska. Kompisarna trummar jazz och dricker bÀrs i en sylta pÄ stan. Det Àr coolt, att vÀgra "bliva stur" som Pippi sade. För dessa mÀn vill inte vÀxa upp.
 
 
 
De tror pĂ„ fullaste allvar att de Ă€r "forever young" och sĂ€g för tusan inte emot. DĂ„ fĂ„r du en pennfajt som icke Ă€r av denna vĂ€rld. För en sĂ„n dĂ€r "trummilumbatikis" har passiv aggressivitet som paradnummer. De "slĂ„ss inte" remember? Men att anvĂ€nda hjĂ€rnan för att tĂ€nka ut elakheter gĂ„r förstĂ„s alldeles utmĂ€rkt. För de "hatar" ju allt vĂ„ldÂ đŸ€Ł sĂ„ lĂ€nge det handlar om fysiska kamper och "nĂ€varnas sprĂ„k" förstĂ„s. Annars Ă€r det fritt fram. ÄndamĂ„let helgar alltid deras synsĂ€tt. Mindfulness is tha shit.
 
 
Love peace and under-stand-ing va'm😋
 
/Satir och jag anvÀnder inte ens den "svenska tigern" pÄ "omslaget".
 
Madeleine Moberg - ✍
 
 
❀ Swish +46734141706 Jag granskar makten, delar med mig av kunskaper och erfarenheter. Jobbar stĂ€ndigt med att avslöja oegentligheter. Stötta gĂ€rna mitt dagliga arbete, tack och Gud VĂ€lsigne Dig! 🙏
Till top