Otäck dröm/profetia som visade hur folk blev attackerade med stora stenar utanför köpcentrum.

Allmänt / Permalink / 0
 
Bilden har inget med texten att göra.
 
 
Då jag är profet och utvald av HERREN (Amos 3:7) att se sånt som ska ske vet jag också att drömmar jag drömmer stundtals är föraningar om det som kommer att ske. Och jag drömmer rätt sällan men i natt såg jag detaljer som får mig att vilja varna och skriva.
 
Jag såg en stor parkeringsplats utanför ett affärcentrum. Det var nära stängningsdags och uppskattningsvis femtiotal bilar utplacerade på olika platser. Folk skulle gå till sina bilar när ett gäng på uppskattningsvis 30 personer började attackera med stora stenar. Män och kvinnor med några barn. Man kastade först runt de som skulle ta sig till sina fordon. Men sen kastade en kvinna den första stenen på framrutan av en bil. Och en familj med barnvagn såg jag riktade in sig på att springa till sitt fordon och därmed sätta sig i säkerhet och kunna köra iväg men då såg någon i våldsgänget det och kastade mot barnvagnen. En annan kastade på bilens framruta och sen började man kasta mer intensivt.
 
Varifrån stenarna kom vet jag inte. Men de hade många och förmodligen hade de själva ett fordon stående med massor av stenar på flaket. En man utklädd till "indian" skulle kasta sten på mig och mitt sällskap men hotade mest och kastade runt omkring oss. Till slut lyckades vi ta oss in i en bil och rivstarta därifrån för att kalla på hjälp.
 
Jag tror tyvärr (helt övertygad) att våldsbrotten mot "vanligt folk" kommer att öka och ändra karaktär redan nu. Och hela hösten 2020 blir det också vanligare med mer dåd mot oskyldiga.
 
Profeten- Madeleine 
 
❤ Swish +46734141706 Jag granskar makten, delar med mig av kunskaper och erfarenheter. Jobbar ständigt med att avslöja oegentligheter. Stötta gärna mitt dagliga arbete, tack och Gud Välsigne Dig! 🙏
 
Till top