Sataniska krafter verksamma i Sverige sen flera år och dödsfallen bara ökar.

Allmänt / Permalink / 0
 
Sverige ett av få länder i världen som förnekar Guds existens och att sossarna bjudit in antikrist redan på 60-talet börjar sannerligen ta ut sin rätt. Jag som är profet har larmat och varnat sen 1990 om det som komma ska i enlighet med Bibelns förutsägelser. Och satanismen har accelerat. Förutom flest döda i covid-19 har vi andra sjukdomar som kväver livet och olyckorna likaså. Det finns få andliga krafter som bjuder på motstånd vilket förövare och våldsverkare känner till. Konsekvenserna för brott är ringa om ens några. 
 
Och idag dog ytterligare två medmänniskor. En kvinna i 45 års åldern och en pojke (till) på femton år. För några veckor sen dog fyra unga pojkar i dödsolycka uppe i Sundsvall. Mord, misshandel, våldtäkter, bränder; stölder, plundring, och hela brottsskalan har gjort Sverige otryggt.
 
 
 
Johannes 10:10 SVEN
 
"Tjuven kommer allenast för att stjäla och slakta och förgöra. Jag har kommit, för att de skola hava liv och hava över nog".
 
 

"Ursprungligen var satanism likställt med djävulsdyrkan. Satanismens utövare idag ser istället kulten som ett uttryck för en slags antimoralisk och asocial självhävdelse.

Häxeri och djävulsdyrkan förr

Under 1600-talet nådde häxprocesserna sin höjdpunkt i det kristna Europa. Så även i Sverige. Oskyldiga kvinnor - i enstaka fall även män - tvingades genom tortyr erkänna att de på olika sätt stått i kontakt med satan. Vissa kvinnor erkände till och med att de haft samlag med djävulen".

https://www.so-rummet.se/kategorier/religion/nyreligiosa-rorelser/satanism

Profeten - Madeleine ✍ Amos 3:7 

 ❤ Swish +46734141706 Jag granskar makten, och delar med mig av kunskaper och erfarenheter. Jobbar ständigt med att avslöja oegentligheter och bistår människor i enlighet med mina andliga nådegåvor som Herren lagt ned i mig. Stötta gärna mitt dagliga arbete och bli själv välsignad. Gud Välsigne Dig i Jesu namn!🙏

 

Till top