Snart ettårsdagen sedan avrättningen av Karolin Hakim på Ribersborg i Malmö. Vad hände med att "jaga mördarna till jordens ände"?

Allmänt / Permalink / 0
 
 
De rörliga bilderna av förmodad gärningsman visar en ung person som med stor sannolikhet agerade "torped" för andra kriminella. Rörelsemönstret på filmen talar för en tämligen oerfaren kriminell (ovan att springa märktes då han sprang för kung och fosterland).
 
Hämndaktion för något som skett mellan Karolins pojkvän och rivaliserande grupp eller person 🤔 Justie tillika migrationsminister Morgan Johansson skrev på twitter samma dag, som Karolin sköts ned med bebis i famn, att han skulle "jaga mördarna till jordens ände". Snart har ett år passerat sen det fasansfulla dådet och ingen är gripen för mordet. De kriminella jag talat med menar att "kriminaliteten i Sverige ändrade karaktär" i och med avrättningen på Ribersborg i den skånska huvudstaden. Att avrätta en kvinna med litet barn i famnen högst ovanligt t o m i de kriminellas kretsar.
 
Madeleine Moberg - ✍
 
❤ Swish +46734141706 Jag granskar makten, delar med mig av kunskaper och erfarenheter. Jobbar ständigt med att avslöja oegentligheter. Stötta gärna mitt dagliga arbete, tack och Gud Välsigne Dig! 🙏
Till top