"Stockholmstorskarna" från taxichaufförer till de med porsche. Prostituerade verkar "hålla ihop" när de inte konkurrerar om kunder. Sverige har torskar från norr till söder och flera återfinns bland högt uppsatta ledare.

Allmänt / Permalink / 0
 
Jag minns hur en manlig vän körde mig ut i Stockholmsnatten flera gånger under mitten av 90-talet för att visa mig hur utbredd prostitutionen var. Och jag fick möjligheten att tala med några kvinnor som sålde sina kroppar. "Medelkunden var en tvåparnspappa i medelåldern med kostym" lät man mig veta när jag ställde frågan om vilka slags snubbar som betalade för sexuella tjänster.
 
 Pizzan har inget med texten att göra.
 

 

Prostituerade ingen homogen grupp: ”Lika enkelt att beställa hem en kvinna som en pizza” 

 
"Kvinnor, män, transpersoner och flyktingar. Det har aldrig varit så enkelt att köpa – och sälja – sex som efter de sociala mediernas intåg. Och de gamla fördomarna om prostituerade som en homogen grupp har aldrig varit mer fel.
– Nu är det nästan lika enkelt att beställa hem en kvinna som att beställa hem en pizza, säger Josephine Appelqvist på organisationen Talita".
 
 
 
 
 
"den 13 januari 2016, inleddes Aftonbladets uppmärksammade granskning av fackförbundet Kommunal, som organiserar cirka 500 000 medlemmar.

Avslöjandena duggade tätt om miljonförluster, en lyxkrog med porruppträdanden och en fackledning som semestrat och druckit på medlemmarnas bekostnad".

 
Och när Kommunals skandal avslöjades framkom att högt uppsatta LO företrädare druckit sprit, besökt porrklubbar och köpt sex. F.d polischefen tillika juristen Göran Lindberg - #kaptenklänning ertappades också han med sexskandal. Han hade våldtagit flickor iförd polisuniformen. Det var också i sin tjänst han kunde avslöjas då han besökte sitt kontor med jämna mellanrum där han t o m gömde bevismaterial som han sedermera ertappades med när han greps. Anders Bergström och Annelie Nordström offrades och tog "en för laget" så att topparna slapp undan uthängning och avgång.
 
 
 
Men sanningen är det enda som kan sätta oss fria och därför har varken Gud, många medborgare tillika undertecknad exempelvis glömt bort skandalen som gjort de sluga ännu slugare med att mörka och gömma undan sexköp, spritfester; saftiga avgångsvederlag, resor och annat som inte hör till en politiker som är "folkvald".
 
 
Hur går det för prostitutionsverksamheten i Coronatider? Många vet vi säljer sig numera via nätet. Man bokar möten och ses i parker, bilar; lägenheter och på olika platser för sexuella tjänster. Vi är några som haft våra ögon öppna för prostitution utanför Stockholms tullar. I Skåne exempelvis säljer sig unga tjejer och killar för att få mobiltelefoner, droger; kläder och resor. Jag har själv talat med några som berättar hur "lätt" det är att träffa torskar. Tinder, Badoo, QX etc är bara några platser där ungdomar blir erbjuda pengar för sexuella "uppdrag". En kille berättade att han för en "avsugning" av halvkänd politiker i en skånsk stad fick en ny iphone. Vi har också nyligen träffat några unga killar och tjejer i Göteborgstrakten som berättat att de haft kända män som "kunder".
 
 "Torsken har inget med texten att göra."
 
 
En mycket högt uppsatt manlig socialdemokrat som besöker Göteborg på somrarna främst har flera unga män berättat om. #Kram
 
Flera män har ju också avslöjats som sexköpare såsom Paolo Roberto, som är den mest kände denna omgången. Men kära värld vad många fler det finns. Och genom "säkerhetstänk" av vissa i rättsväsendeapparaten mörkas och tystas sexuella övergrepp och köp ned för svenska folket.
 
Hur många nyanlända tillika asylsökande tjejer och killar har sålt sig med löfte om "uppehållstillstånd" tror du?
 
Madeleine Moberg - ✍

Swish +46734141706 Jag granskar makten, delar med mig av kunskaper och erfarenheter. Jobbar ständigt med att avslöja oegentligheter. Stötta gärna mitt dagliga arbete, tack och Gud Välsigne Dig i Jesu Namn! 🙏

Till top