Tidigare Israeliska ambassadören i FN Danny Conton varnar Libanons ledare!

Allmänt / Permalink / 0
 
"-Ni kommer att betala priset om Hizbollah attackerar våra medborgare" 
sa Danny Danon till Libanons ledare, som till stor del är under kontroll av den iran-kontrollerade terrorgruppen. Och han skrädade inte heller orden när han också menar att, "Israel kommer att begrava Hizbollah under Libanons spillror" om de attackerar folket". 
 
Libaneserna tvingas "spela med" i Hizbollahs spel och far mycket illa. Fattigdom och ständig rädsla över vad som ska ske härnäst vilar över folket. Hizballah/Hizbullah är ett islamistiskt politiskt parti och militant grupp med bas i Libanon. Danny Danon är oerhört tydlig med att man kräver att Libanons ledarskap tar itu med Hizbollah och inte sitter vid förhandlingsbordet med denna militanta grupp.
 
Danny Danon ser också hoppfullt på Europa som han menar börjat lyssna på varningarna för Hizbollah och lyfter Tyskland som bra exempel på detta.
 
 
FN: s säkerhetsråds resolution 2334 antogs den 23 december 2016. 
I resolutionen anges att Israels bosättningsverksamhet utgjorde ett "flagrant brott" mot internationell rätt och hade "ingen juridisk giltighet".
 
"Den var den tuffaste tiden för mig i FN under Barack Obamas tid då jag satt helt själv och fick kämpa mot USA i kampen mot Hizbollah berättar Danon och ser Joe Biden som en stor fara för Israel och freden i mellanöstern. Men oavsett vem som vinner valet i USA tänker man fortsätta samarbetet med världsnationen. 
 
 
 
 
 
 
Madeleine Moberg - 
 
Swish +46734141706 Jag granskar makten, delar med mig av kunskaper och erfarenheter. Jobbar ständigt med att avslöja oegentligheter. Stötta gärna mitt dagliga arbete, tack och Gud Välsigne Dig! 🙏
 

 

 

Till top