Väldoftande hus, stuga; husvagn eller föreningslokal. 100% svensk #vegansk, skandinavisk grönska och skog tillsammans med en mild doft av färska örter 👌

Allmänt / Permalink / 0

MON SUN Green Retreat Detox & Antioxidant Scented Candle 210 g

 
Redan sen barnsben har jag älskat goda dofter. Min pappa hem från en arbetsresa i Belgien och hade köpt parfym i bodylotionkonsistens av viol som låg i en liten porslinsask. Då var jag bara några år gammal och på den vägen är det. Jag har arbetat med parfymer och dofter. Just nu när regnet öser ned utanför fönstret där jag sitter står ett fenomentalt väldoftande ljus som inhandlades på Kicks Emporia Malmö och ytterligare två står i annat rum som köptes i Helsingborg Kullagatan. Det sprider en väldoft i hela huset kan jag intyga. Jag kan bäst beskriva doften som den när man går in i en välsorterad fräsch blomsterhandel. Är man lite känslig för dofter (migrän exempelvis) är denna mild mot skallen.
 
"Doftljus tillverkat av vegetabiliskt vax i en lyxig keramikbehållare. För stunder av njutning, från morgon till kväll. Med sina friska doftnoter har man fångat in känslan av skandinavisk grönska och skog tillsammans med en mild doft av färska örter. Tillverkad i Sverige och 100% vegansk. 
 
Ljuset har en brinntid på cirka 50 timmar. Låt ljuset brinna i minst 4 timmar vid första användningstillfället för en jämn förbränning".
 
 
Just nu har man rea på doftljuset om det finns kvar. Du får det för under halva priset på Kicks.
 
 
Åhléns säljer eller har sålt ljuset men då kostar det något mer.
 
/Madeleine - ✍
Till top