Vi kämpade med blodsmak i munnen och riskerade våra liv för att ge våra barn frihet. Ska vi låta den gå förlorad?

Allmänt / Permalink / 0
 
DU har ingen rätt att ta min frihet ifrån mig vem du än påstår dig vara. Här har jag med blodsmak i munnen flytt förtryck, psykopater och hat för att ge mina barn och deras vänner rätten att fritt uttrycka sig. Vem du bortskämda snorvalp än är som kastar "pärlor för svin" måste fatta att du inte har någon rättighet att stjäla det vi har byggt och kämpat ihop. Om du inte varit en del av frihetskampen vet du inte ett dugg om hur det var att slåss mot Goliat. Så kom inte från din trygga villa i Djursholm eller gigantiska klan från fjärran land och tysta ned människorna i vårt land.
 
 
Passar det inte så finns alltid andra alternativ. Var fanns du 1968 när jag såg min mamma bada i blod och bli våldtagen i sin egen boning? Kom för fagerlund inte med den gamla sataniska skåpmaten igen där kvinnor och barn åter förtrycks och där män tvingas leka "macho" för att behaga någon gammal "gädda" som är störd och vill bestämma med falska förespeglingar att han eller hon är någon "gud" för det är lögn från helvetet. Godhet, renhet och kärlek sitter i hjärtat och ingen annanstans. "Det hjärtat är fullt utav talar munnen". 
 
Nu ska vi återta friheten och rätten att gå fredade på våra gator och torg. Här värnar vi frihet, remember? 👊 "Den nya vänstern".
 
Störst av allt är Kärleken 🙏😍
Till top